Roto tetőtéri nyílászárók

csm Roto Unternehmen 01 578c2c0f12

A Roto csoportnak közel 3800 dolgozója van a csaknem minden kontinensen megtalálható gyárakban és leányvállalatoknál. Éves bevétele több mint 600 millió EUR.  A Roto csoportnak a németországi Bad Mergentheimben és a lengyelországi Lubartówban modern tetőablak gyárai vannak, melyek több mint 1700 főt foglalkoztatnak. A divízió összes gyára – az RPS, a Toyota cég legjobb gyártórendszerén alapuló Roto Gyártási Rendszer szerint dolgozik.  Ennek köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt, a legmagasabb minőséget garantálva termelnek.  

A csoport központja a Stuttgart melletti Leinfeldenben van, a „Tetőtéri ablakok & Kiegészítők” divízió központja pedig Bad Mergentheimben (Würzburg mellett) található.  A Roto médium/prémium termékeinek közel 85%-át a Bad Mergentheimben lévő gyárban termeli. Büszkék vagyunk a „german made” minőségre, a gyártás helyétől függetlenül.

A profizmus alapfilozófiánk. Mindent megteszünk azért, hogy termékeink a vásárlókhoz professzionális kereskedőkön keresztül jussanak el, akik garantálják a magas szintű tanácsadást. A „Roto Campus” oktatási programnak köszönhetően évente növekszik a professzionális kivitelező, ács és tetőfedő cégek köre. A Roto termékek profik kezében érzik magukat a legjobban. 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2022. évben 100 éves jubileumi évfordulóját ünnepli!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!