Warning: Creating default object from empty value in /var/www/aliquander.hu/html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
INFORMÁCIÓ

ALUMÍNIUM ÁRVÍZVÉDELMI RENDSZERREL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

PREFA-VAL MINDENFÉLE ROSSZ IDŐ KINT MARAD.

Az emelkedő átlaghőmérsékletek gondoskodnak a szélsőséges időjárásról. Egyre többször áradnak meg a folyók, és okoznak ezáltal nagy károkat. Különösen a veszélyeztetett területeken fontos az ezen természeti csapások elleni védekezés, mielőtt a víz már a nyakunkig ér.

Leányvállalatunkkal, a NEUMAN Aluminium Strangpresswerk céggel közösen fejlesztettük ki a mobil PREFA árvízvédelmi rendszert. Könnyű, robusztus alumíniumprofilok védik az ajtókat, ablakokat és egész felületeket a betóduló árvíz ellen, és nyújtanak maximális védelmet Önnek és a házának.

 

AZ ÁRVÍZVÉDELMI RENDSZER A KÖVETKEZŐKBŐL ÁLL:

  • Gátgerenda padlótömítéssel
  • Egymásra rakható gátgerenda
  • Fali rögzítő profilok
  • Rögzítő oszlopok padlóhüvelyekkel 
  • Feszítő elemek a gerendák fáradásának megakadályozásáért

Az egyes szerkezeti elemek alumíniumból készültek, mert ez a szerkezeti anyag törésálló és korrózióálló. Ezenfelül az alumínium rendkívül könnyű. Így nehézségek nélkül szállíthatja az egyes védőelemeket, és szükség esetén fixen rögzítheti azokat.

 

ALAPVETŐEN KÉT ALKALMAZÁSI TERÜLETET KÜLÖNBÖZTETÜNK MEG:

1. Objektumvédelem esetén az ablak-, ajtó- és kapunyílásokat zárják le az alumínium gátgerendákkal.

2. Tájvédelem esetén az árvíz által veszélyeztetett területeket, mint a bejáratok, közutak vagy földutak, biztosítják a védőfalak segítségével.

A rendszer összeállításakor először a rögzítő profilok (gátgerendákhoz) vagy a padlóhüvelyek (védőfalakhoz) kerülnek összeszerelésre. Hogy minden rossz időjárás esetén villámgyorsan tudjon reagálni.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2022. évben 100 éves jubileumi évfordulóját ünnepli!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!