Warning: Creating default object from empty value in /var/www/aliquander.hu/html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
INFORMÁCIÓ

INFORMÁCIÓK AZ ALUMÍNIUM TETŐ-VÍZELVEZETÉSI RENDSZERHEZ

EGY INTELLIGENS, KOMPLETT ERESZCSATORNA-RENDSZER

A PREFA egy helyről kínálja Önnek a teljes alumínium vízelvezető rendszert a szereléshez szükséges tartozékokkal együtt. A függő ereszcsatornáktól a négyszögszelvényű lefolyócsövekig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig – minden kívánság teljesül.

 

A PREFA TETŐ-VÍZELVEZETÉS RÁNYOMJA A BÉLYEGÉT AZ ÉPÜLETRE, DE CSAK, HA AZT ÖN ÚGY AKARJA

Vagy tökéletes érvényre juttatja tető-vízelvezetési rendszerünk a homlokzatot, mert színben illik az összképbe, és optikailag szinte láthatatlan lesz. Vagy színének teljes erejével ellenszegül, hogy tudatosan meghatározó legyen, és kihangsúlyozza az épület építési formáját. Mindegy, melyik lehetőséget részesíti előnyben, a PREFA alumíniumból készült komplett ereszcsatorna-rendszerével a teljes színvilág rendelkezésére áll.

 

KÉRÉSRE, AZ EGÉSZ SZÍNVÁLASZTÉK

A PREFA tető-vízelvezetési rendszer hagyományos standard színeivel megtalálhatja a harmonikus megoldásokat minden forgalomban lévő tető- és homlokzatszínhez. Kérésre speciális színeket is elő tudunk állítani az igényeinek megfelelően. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

TARTÓS SPECIÁLIS BEVONATOK – TÖKÉLETES FELDOLGOZÁS

A PREFA ereszcsatorna kitűnik a kiváló minőségű, Coil-Coating eljárással végzett felületkezelése által. Ezáltal a lakkréteg formázható, és ellenáll az általános vegyszereknek és környezeti hatásoknak.

 

GARANTÁLTAN ROZSDAMENTES ÉS ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNYŰ

A PREFA ereszcsatorna-rendszer minden alkatrésze alumíniumból van, egy olyan anyagból, ami nem rozsdásodik. A kiváló minőségű festékbevonat tökéletesen illik épületének kreatív és funkcionális külső felépítéséhez.

 

AZ ALUMÍNIUM KÖRNYEZETKÍMÉLŐ

A legjobb választás ökológiai szempontból is a PREFA alumínium tető-vízelvezetési rendszere. Az alumínium nem bocsát ki káros nehézfémeket, amik a hagyományos anyagoknál a ereszek és csövek folyamatos kimosása által a lefolyóvízbe kerülnek. Ezenfelül az alumínium 100%-ban újrahasznosítható.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2022. évben 100 éves jubileumi évfordulóját ünnepli!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!