Warning: Creating default object from empty value in /var/www/aliquander.hu/html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
INFORMÁCIÓ

PREFA ALUMÍNIUM HOMLOKZATBURKOLATI RENDSZEREK

Napjaink leglátványosabb építményeinek épületburkolatai alumíniumból vannak. Nem csoda, nincs meg egy olyan sokoldalú anyag, mint az alumínium. Viharállóság, törésállóság, korrózióállóság – minden PREFA homlokzat mögött kitűnő tulajdonságok állnak.

Robusztusságuk mellett a PREFA homlokzatburkolati rendszerek igazi szépségek, amik nem szabnak határt a tervezéssel kapcsolatos elképzeléseknek. A sokoldalú szín-  és formanyelv magáért beszél. Mindegy, hogy új elképzeléseket valósít-e meg, vagy egy homlokzatot szeretne-e felújítani, kreativitásának semmi sem szab határt.

A PREFA homlokzatburkoló termékek komplett rendszerek. Ez azt jelenti, hogy minden homlokzati elemet és az összes szereléshez szükséges tartozékot egy öntvényből készítik bevált PREFA minőségben. A kifogástalan szerelés garantálása érdekében a PREFA homlokzatokat kizárólag szakképzett profik szerelhetik fel. Ez maximális biztonságot ad az építtetőknek és felújítóknak. 

 

MODERN KLASSZIKUSOK ÚJ ÉRTELMEZÉSE.

A PREFA homlokzatburkoló rombuszok újjáélesztik a nagy múltú, diszkrét pikkelyfedésű homlokzatkialakítást. Az innovatív PREFA felületkezelésű, karbantartásmentes alumínium egy elegáns, matt struktúrát kölcsönöz a ház burkolatának.

 

VALÓSÍTSA MEG A SAJÁT MOZGÓKÉPSZÍNHÁZÁT.

Tapasztalja meg még ma a jövő épületburkolatát. Az FX.12-es homlokzatburkoló panel keresztirányú szélezése által lehetővé teszi a felület egyedülálló formatervezését. A fény beesési szögétől függően mindig új színben tündököl a ház homlokzata. Ez a lélegzetelállító hatás és a homlokzat aszimmetrikus kinézete minden épületet egyedivé tesznek.

 

HOMLOKZATKIALAKÍTÁS MÁSKÉPP GONDOLKODÓKNAK.

Függőleges, vízszintes vagy ferde – a PREFA Siding elemeknél is megszabja az irányt a modern építészet. Mert a homlokzat tervezésekor is lehet másképp gondolkodni. A saroksiding elemek folyamatos átmeneteket tesznek lehetővé. A PREFA Siding elemekkel olyan új utakon indulhat el, amilyen irányba Ön is tart.

 

EGY ANYAG A „KORCOLT MEGOLDÁSHOZ”

A Prefalz forma- és színválasztéka lenyűgöző, de könnyen érthető. Az alumíniumból készült Prefalz hajlékonyabb, mint a legtöbb hasonló korcolt anyag. Ezért könnyebben is formálható. Így olyan megszámlálhatatlanul sokféle egyéni kialakítási lehetőséget kapunk, ami más anyaggal nem lenne lehetséges. Ki lehet jelenteni: minden, ami elképzelhető, megvalósítható – a hajtások pedig vonzóvá tesznek.

 

A HOMLOKZAT MEGHATÁROZZA AZ ARCULATOT.

Egy vállalat legnagyobb névjegye a cégépület. Egy PREFA alumínium kompozit lemezekkel ellátott homlokzat már az első pillantásra benyomást tesz. A sokféle szín és forma, a fényességi szintek választéka, valamint a felület különc formatervezése és a speciális bevonatok különösen jól érvényesítik az épület burkolatát. Nagy tervei és elképzelései vannak? Mutassa meg.

 

VÁLTOZTASSA A NÉPSZERŰTLEN FALAKAT VONZÓ HOMLOKZATOKKÁ.

Az építészet művészete gyakran abban áll, hogy egy jelentéktelen épületet eleganciával ruházunk fel. A tekercsekké formált PREFA hullámprofilok a szürke falakat gyönyörű homlokzatokká varázsolják. Különösen vonzó: A PREFA hullámprofil keresztben és hosszában gondoskodik a kozmetikai csúcsteljesítményekről.

 

ÖTLETEK AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGNAK

Várjuk a merés építészeti ötleteket. A megvalósításukhoz szükséges anyag már rendelkezésre áll: Az PREFA alumínium profilhullám ellenáll az extrém igénybevételeknek. A finom szerkezet és az előkelő kinézet az építészeti álmokhoz való ideális építőanyaggá teszik az extrudált profilhullámokat, amik generációkat élnek túl. Látnokoknak, akik már ma tudják, mi lesz holnap keresett.

 

VÁLTOZZON FOGAS VARÁZSLÓVÁ

A PREFA fogazott profil mágikus vetítőfelületté változtatja az épületet. A kreatív építészek a leglátványosabb mozifilmeket viszik a nagy felületű homlokzatok vásznára. Különösen varázslatosan hat a fény-árnyék játék. A kiváló anyagminőség és a lelkiismeretes kivitelezés garantálják a több évtizedes bűvöletet és a homlokzatban lelt örömöt, olcsó trükkök nélkül.

Részletes információkért kattintson a megfelelő termékre. 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2022. évben 100 éves jubileumi évfordulóját ünnepli!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!