Warning: Creating default object from empty value in /var/www/aliquander.hu/html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
INFORMÁCIÓ

További információk a PREFA alumínium tetőfedési rendszereiről

SZEGÜLJÖN ELLEN A ROSSZ IDŐJÁRÁSNAK

Képzelje el, kint tombol a vihar, és Ön teljesen ellazulva ül a kanapén – mert tudja, hogy tetője nem fog elrepülni. Az egyedülálló, keresztkötésben történő lerakásnak köszönhetően PREFA alumínium tetője ellenáll a legnagyobb viharoknak is. Egy másik fontos pont: A PREFA tetőrendszereket kizárólag csak szakképzett profik szerelik össze. Ezáltal teljes biztonságban van.

Amikor a hagyományos tetők csődöt mondanak, a PREFA tető természetesen esőálló marad. A PREFA alumínium tetőjét nem verheti le egy vihar sem. Ezt az ígéretet 40 év anyag- és színgaranciával* erősítjük meg.

 

A TÚLTERHELT TETŐK ELTŰNNEK, MINT A TAVALYI HÓ.

Egy PREFA tető minden időjárási terhelésnek ellenáll. A törés még nagy hőterhelés esetén is ki van zárva. Az extrém hőmérséklet-ingadozások hidegen hagyják az alumíniumtetőt – ezért támaszkodnak a magas területeken lévő hegyi menedékházak is a PREFA termékekre.

 

AZ ÖRÖKKÉ TART A LEGTOVÁBB. EGY ALUMÍNIUMTETŐ NEM ROZSDÁSODIK.

A PREFA tetők legtöbb esetben olyan festékréteggel vannak bevonva, amely további védelmet nyújt az anyag számára. Még akkor is, ha a megmunkálás során apró sérülések keletkeznek, a natúr alumínium reakcióba lép a levegőben lévő oxigénnel, és ezáltal egy természetes oxidréteget képez. Ez megvédi az anyagot még szélsőséges időjárási körülmények esetén is. A természetes „második bevonatnak” köszönhetően PREFA alumínium tetője garantáltan rozsdamentes marad. Így még az unokái is hosszú ideig gyönyörködhetnek majd benne.

 

10% SÚLY – 100% MINŐSÉG. AZ ALUMÍNIUMTETŐ OPTIMÁLIS VÁLASZTÁS FELÚJÍTÁSOKHOZ.

Egy alumíniumtető súlya 1/10-e a cseréptető súlyának. A csupán 2,3-2,6 kg/m²-es önsúllyal a tetőfedés különösen könnyű feladat – és szinte bármekkora tetőhajlásszög esetén. Előnye: a régi fedélszéket nem kell még kiegészítőleg megerősíteni felújítás előtt. Ezzel gyakran rengeteg időt, pénzt és idegeskedést lehet megtakarítani. A tippünk felújítók számára: Vegye könnyedén.

 

A SZÉPSÉG A SZEMLÉLŐ SZEMÉBEN REJLIK. ÉS ILYEN MÓDON A TETŐBEN.

A tetőnek központi szerepe van az építészetben. Nyeregtető, kontyolt tető, félnyeregtető, kupolatető vagy dongatető – Mindegy, a PREFA alumíniumtetői szinte teljes szabadságot nyújtanak a kialakításkor. A szín kiválasztásánál is minden lehetőség a rendelkezésére áll. Alig lehet elképzelni, mi minden valósítható meg. Ez nem utolsósorban a határtalan színpalettán múlik, ami több mint 15 árnyalatot tartalmaz. Különleges színkívánságai vannak? Kérdezzen minket – az egyedi színeket sok esetben elő tudjuk állítani. Így minden épület egyedivé válik. Semmi sem szab határt fantáziájának és kreativitásának.

 

CSENDESEN HULL A HÓ. HALKABBAN KOPOG AZ ESŐ.

Az alumínium tetők halkabbak, mint a hírük. A zajokat mi emberek különbözőképpen vesszük észre, de a PREFA kis formátumú elemei rendelkeznek egy hangszigetelő sávval, ami csökkenti a zajkibocsátást. A zajkülönbség egy hasonló, kemény fedésű tetőhöz viszonyítva az emberi fül számára alig észrevehető.

 

*Színgarancia alatt a lakkfelületnek a garancia tanúsítványban foglalt feltételek szerinti lepattogzódása és felhólyagosodása elleni garancia értendő. Az anyag- és színgaranciával kapcsolatos további információkat a 40 év garancia

felületen találja. 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2022. évben 100 éves jubileumi évfordulóját ünnepli!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!