Alkalmazások és VM ZINC anyag

Számos okból érdemes a VM ZINC®-et választania tető- és homlokzatfedéshez. A horgany természetes módon áll ellen a korróziónak, igen tartós, és nem igényel költséges karbantartást. Emellett a horgany rugalmassága, alakíthatósága, sokoldalúsága és kellemes megjelenése révén a fantáziadús építési projektek ideális építőanyaga, legyenek azok családi házak vagy kereskedelmi komplexumok, középületek vagy magánprojektek.

A VM ZINC® egy élő, nemes anyag, amely kiemeli a tetőfedő munkáját és az építész kreativitását. A VM ZINC® mint színesfém természetes módon gondoskodik önmaga védelméről. Idővel vonzó világosszürke patinát alakít ki magán. Nem rozsdásodik, csak csekély vagy semmilyen karbantartást nem igényel, kiválóan ellenáll a korróziónak, és tökéletesen vízzáró. A VM ZINC® tartóssága és hosszú távú költséghatékonysága a megmunkálás és alakítás széles lehetőségével párosul.
A VM ZINC® eredete

A horgany a cink-szulfid ércből kivont természetes anyag. A cink-szulfid égetését, az így nyert cinkoxid redukálását és az elektrolízis általi finomítást magába foglaló kohászati folyamat végére áll elő az építőiparban használatos horgany. A meleghengerlés után a lemezek és nagy tekercsek és kis tekercsek készen állnak arra, hogy késztermékké alakítsák oket
VM ZINC® termékek és rendszerek

Napjaink építészei és ingatlantulajdonosai kimutatják az anyaghoz való ragaszkodásukat. Lelkesedésük abban jut kifejezésre, hogy az épület minden funkciójához alkalmazzák a horganyt.

Az építész immár láthatja, hogy projektje a horganyt átalakító tetőfedő kezei közt alakot ölt. Az épület héjazata életre kel, a fény és a kontrasztos árnyékok játszani kezdenek egymással. A horgany mindenfajta építészeti alkalmazásra megfelel:

 
 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2022. évben 100 éves jubileumi évfordulóját ünnepli!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!